Tillhandahållande av uppgifter under anslutning till My Kaspersky

För att fullgöra rättighetsinnehavarens och/eller dess partners skyldigheter gentemot användaren att ansluta programmet som används till My Kaspersky, måste rättighetsinnehavaren ta emot och behandla informationen som beskrivs nedan. Sådan information kan betraktas som personlig enligt gällande lagstiftning i vissa länder.

När du ansluter till My Kaspersky kommer följande information att tillhandahållas och behandlas i rättinnehavarens tjänst:

Unikt ID som genereras när du installerar programmet. MD5-kontrollsumma för Windows-installations-ID och maskin-ID.

Databehandling och skydd

Rättighetsinnehavaren bearbetar informationen som mottagits från slutanvändaren enligt denna sammanställning enligt rättighetshavarens integritetspolicy publicerad på: www.kaspersky.com/products-and-services-privacy-policy.